Program de lucru:

Non-stop 24/24

Răspundem oricărei provocări:

Servicii de curățenie industrială
pentru spații diverse

Oferim servicii complete de curățenie industrială pentru spații rezidențiale, comerciale, birouri pentru a îmbunătăți calitatea vieții clienților noștri.

GreenStar Services

Suntem mai mult decât o simplă companie de curățenie industrială. Suntem un partener în care vă puteți pune baza. Veți avea de a face cu experți în curățenie rezidențială, industrială și cu un furnizor de soluții rentabile pentru toate nevoile dumneavoastră de curățenie – de la servicii de îngrijire și întreținere, până la curățarea unităților medicale, birouri, magazine cu amănuntul și proprietăți de închiriere. Ne ocupăm noi de tot! Dacă doriți să utilizați unele dintre cele mai bune servicii de curățenie, atât pentru curățenie rezidențială cât și industrială, atunci vă invităm la noi!

Contactați-ne și descoperiți de ce suntem unul dintre furnizorii de top în servicii de curățare și igienizare.

Suntem mai mult decât o simplă companie de curățenie. Suntem un partener pe care vă puteți baza întotdeauna. Expert în curățenie rezidențială și industrială. Și un furnizor de soluții rentabile pentru toate nevoile dumneavoastră de curățenie – de la servicii de îngrijire și întreținere, până la curățarea unităților medicale, birouri, magazine cu amănuntul și proprietăți de închiriere. Facem totul! Dacă doriți să utilizați probabil cele mai bune servicii de curățenie, atât rezidențială cât și industrială, atunci veniți la noi!

Contactați-ne pentru a descoperi de ce suntem unul dintre furnizorii de top în servicii de curățare și igienizare.

Reprezintă o soluție nouă pe piața din România prin care oferim serviciile de care ai nevoie, cât timp ești plecat în vacanță sau într-o deplasare în interes de serviciu. Lasă-ne cheile casei tale și când te vei întoarce, totul va fi rezolvat.

Ai nevoie de o firmă de curățenie pentru spații industriale, hale, spații de depozitare, spații de producție, hypermarketuri, parcări subterane? Apelează la serviciile noastre!

Optimizează timpul și costurile aferente procesului logistic. Noi îți vom oferi servicii de repaletare, accizare, sortare, mutări operaționale pentru a deveni mai eficient.

Avem grijă chiar și de exteriorul clădirilor. Oferim servicii de alpinism utilitar pentru a reda strălucirea fațadelor vitrate sau ceramice.

Asigurăm servicii de curățenie în numeroase spații comerciale. Colaborăm cu diferite firme pentru a crea un mediu curat și igienic în care iți poți desfășura activitatea.

Ești o firmă de construcții, iar curățenia finală îți dă bătăi de cap? Apelează la serviciile noastre și vei scăpa de această grijă. Ne adresăm, de asemenea, și persoanelor care și-au renovat recent locuința.

Uită de grija curățeniei și bazează-te pe noi! Locuința ta va fi ca nouă!

Curățenia săptămânală îți ia foarte mult timp? Alege să îl valorifici și apelează la GreenStar Services, noi te vom ajuta!

După organizarea unui eveniment, curățenia necesită foarte mult timp. Noi te vom ajuta ca spațiul tău să arate exact ca înainte.

Curățenia este completă atunci când spațiul este deratizat/dezinfectat. Noi ne-am gândit la acest aspect și executăm lucrări DDD pentru firme din orice domeniu.

Realizăm construcții civile, case la cheie și cartiere rezidențiale, iar lucrările sunt realizate după proiectul aprobat anterior de către client, folosind doar materiale premium.

Grădina ta merită să îi acorzi mai mult timp. Noi avem echipamentele și uneltele potrivite să o readucem la viață! Contactează-ne și vom îmbunătăți considerabil aspectul grădinii tale!

Vrei să te muți și ai nevoie de transport? Noi avem grijă de întreg procesul, de la amblare, demontare, până la manevrare, transport și asamblare.

Nu știi de unde să începi în organizarea unui eveniment? Noi îți vom asigura personalul, te vom consilia în alegerea meniului și vom planifica în cel mai mic detaliu petrecerea perfectă.

Cine suntem?

Compania noastră este dedicată clienților săi, oferind servicii excepționale de curățenie pentru locuințe, birouri și spații comerciale. Ne asigurăm constant că tuturor clienților le sunt oferite probabil cele mai bune servicii, folosind doar produse și echipamente de curățenie profesionale. Suntem organizați, punctuali și extrem de atenți la detalii.

Viziunea noastră

Credem că toată lumea are dreptul de a trăi și de a lucra într-un mediu curat, sigur și plăcut. Credem că este important să avem grijă de oameni, sa fim întotdeauna o companie deschisă și onestă pentru a asigura un serviciu de calitate și satisfacția clienților.

Misiunea noastră

La GreenStar Services, ne angajăm să oferim cea mai înaltă calitate a curățeniei rezidențiale și industriale disponibile, depășind așteptările clienților noștri. Este dorința noastră să creăm și să menținem medii curate și plăcute în care performanța poate prospera.

De ce sa ne alegi pe noi?

Țelul nostru principal este să-i facem pe clienții noștri să se simtă cei mai importanți oameni din lume, deoarece pentru noi, ei chiar sunt! Realizăm acest lucru prin alegerea integrității ca valoare de bază a companiei noastre și prin oferirea de servicii excepționale, respectându-ne clienții și angajații.

Testimoniale

Formular contact

Completează formularul de mai jos și spune-ne care sunt nevoile tale. Echipa noastră va realiza o ofertă personalizată în funcție de spațiul și cerințele tale și te va contacta telefonic în cel mai scurt timp pentru confirmare.

Calitate
ISO 9001

Calitate
ISO 14001

0
Ani
experiență
0
Clienți
mulțumiți
0
Firme
partenere

Calitate ISO 9001

Calitate ISO 14001

0
Ani experiență
0
Clienți mulțumiți
0
Firme partenere
ro_RORomână