Program de lucru:

Non-stop 24/24

Răspundem oricărei provocări:

Suntem o firmă specializată pe servicii de curățenie pentru zone comerciale și industriale, însă colaborăm chiar și cu persoane fizice pentru orice spațiu rezidențial, case sau apartamente.

Despre noi

Suntem mai mult decât o simplă companie de curățenie. Suntem un partener pe care vă puteti baza întotdeauna. Expert în curățenie rezidențială și industrială. Și un furnizor de soluții rentabile pentru toate nevoile dumneavoastră de curățenie – de la servicii de îngrijire și întreținere, până la curățarea unităților medicale, birouri, magazine cu amănuntul și proprietăți de închiriere.

Facem totul!
Dacă doriți să utilizați probabil cele mai bune servicii de curățenie, atât rezidențială, cât și industrială, atunci veniți la noi!

Contactați-ne pentru a descoperi de ce suntem unul dintre furnizorii de top în servicii de curățare și igienizare.

Cine suntem?

Compania noastră este dedicată clienților săi, oferind servicii excepționale de curățenie pentru locuințe, birouri și spații comerciale. Ne asigurăm constant că tuturor clienților le sunt oferite probabil cele mai bune servicii, folosind doar produse și echipamente de curățenie profesionale.

Suntem organizați, punctuali și extrem de atenți la detalii.

Viziunea noastră

Credem că toată lumea are dreptul de a trăi și de a lucra într-un mediu curat, sigur și plăcut. Credem că este important să avem grijă de oameni, sa fim întotdeauna o companie deschisă și onestă pentru a asigura un serviciu de calitate și satisfacția clienților.
Lucram în mod constant pentru a fi cunoscuți de clienții noștri, angajați și industrie că fiind cel mai respectat și cel mai important furnizor.

Misiunea noastră

La GreenStar Services, dorința noastră este să creăm și să menținem medii curate și plăcute în care performanța poate prospera. Ne-am propus îmbunătățirea continuă a calității serviciilor și productivității. Lăsați-ne pe noi să ne ocupăm de dificila sarcină de a vă menține casa sau biroul curate. Aveți lucruri mai bune de făcut!

Valorile noastre

Respect:

GreenStar Services este o societate incluzivă în care oamenii de toate crezurile sunt bineveniți și respectați pe meritele lor.

Responsabilitate:

Ne străduim să acționăm cu integritate față de personalul nostru, clienții noștri, comunitate și mediu.

Excelență:

La GreenStar Services, căutăm să oferim cea mai bună experiență de calitate în ceea ce privește curățarea și serviciul nostru pentru clienți.

Integritate:

Ne respectăm cele mai înalte standarde de responsabilitate. La GreenStar Services, ne străduim să acționăm cu onestitate, deschidere și să fim întruchiparea cuvintelor pe care le rostim.

Inovație:

Utilizăm un sistem de management auditat extern în întreaga organizație pentru a gestiona efectiv personalul, a colabora la sarcini și a comunica cu clienții noștri, rezultând un serviciu extrem de eficient.

De ce să ne alegi pe noi?

Țelul nostru principal este să-i facem pe clienții noștri să se simtă cei mai importanți oameni din lume, deoarece pentru noi, ei chiar sunt! Realizăm acest lucru prin alegerea integrității ca valoare de bază a companiei noastre și prin oferirea de servicii excepționale, respectându-ne clienții și angajații.

Formular contact

Completează formularul de mai jos și spune-ne care sunt nevoile tale. Echipa noastră va realiza o ofertă personalizată în funcție de spațiul și cerințele tale și te va contacta telefonic în cel mai scurt timp pentru confirmare.

Calitate ISO 9001

Calitate ISO 14001

0
Ani experiență
0
Clienți mulțumiți
0
Firme partenere

Calitate
ISO 9001

Calitate
ISO 14001

0
Ani
experiență
0
Clienți
mulțumiți
0
Firme
partenere
ro_RORomână