Program de lucru:

Non-stop 24/24

Răspundem oricărei provocări:

Turnkey solutions

Firma noastră vine cu noi soluții pentru tine și casa ta, pentru că ne dorim ca nevoile tale să fie satisfăcute. Pentru că știm că timpul tău este important, ne-am gândit să implementăm Turnkey Solutions. Reprezintă o soluție nouă pe piața din România prin care oferim serviciile de care ai nevoie, cât timp ești plecat în vacanță sau într-o deplasare în interes de serviciu. Lasă-ne cheile casei tale și când te vei întoarce, totul va fi rezolvat.

Contactează-ne acum!

Curățenie industrială

Ne dorim să oferim servicii complete de curățenie, de aceea una dintre direcții este curățenia industrială pentru hale industriale, spații de depozitare, spații producție, hypermarketuri, parcări subterane etc.

Desfășoară activități într-un mediu curat și sigur!

Repaletare și accizare

Dacă îți dorești să te concentrezi pe managementul business-ului tău, noi te vom ajuta în procesul logistic pentru a-ți reduce costurile și pentru a eficientiza activitățile angajaților. Un alt avantaj al repaletării și accizării este reducerea costurilor fixe în perioadele cu puține comenzi și administrarea optimă a comenzilor în perioadele solicitante. Serviciile pe care ți le punem la dispoziție sunt:

Alege ce e mai bine pentru afacerea ta și optimizează-ți costurile!

Alpinism utilitar

Avem grijă chiar și de exteriorul clădirilor. Oferim servicii de alpinism utilitar pentru a reda strălucirea fațadelor vitrate sau ceramice și pentru a curăța pereții din spațiile industriale și nu numai.

Acordă atenție întregii clădiri și apelează la specialiști!

Curățenie Birouri și Spații Comerciale

Asigurăm servicii de curățenie în numeroase spații comerciale. Colaborăm cu diferite firme pentru a crea un mediu curat și igienic în care își pot desfășura activitatea toți angajații, scopul fiind creșterea productivității.

Contactează-ne acum și beneficiază de serviciile noastre!

Curățenie după constructor

Alege serviciile noastre dacă te-ai mutat recent și ai nevoie de ajutor pentru a oferi casei tale aspectul final. Suntem atenți la cele mai mici detalii și folosim aparatura necesara și soluțiile potrivite. Serviciile incluse sunt:

Reamenajează întreaga locuință cu noi!

Curățenie generală

Aspectul locuinței tale se va schimba complet și aerul va fi împrospătat. Oferim servicii de curățenie pentru spații rezidențiale, indiferent de suprafața de care dispuneți.

Serviciile suplimentare includ: spălarea materialelor textile (fotolii, scaune birou, canapele, colțare), spălarea covoarelor, a mochetelor, spălarea vaselor, curățarea frigiderului / aragazului / cuptorului interior, călcarea hainelor, schimbarea lenjeriilor de pat, montarea perdelelor și a draperiilor.

Contactează-ne și elimină orice grijă a curățeniei!

Curățenie de întreținere

Curățenia de întreținere poate schimba complet aspectul locuinței tale. Alege un serviciu potrivit nevoilor tale, iar noi ne vom respecta promisiunile.

Bucură-te de avantajele unui spațiu curat și ordonat datoriră serviciilor pe care le oferim.

Curățenie după evenimente

După organizarea unui eveniment, curățenia reprezintă una dintre cele mai dificile sarcini. Lasă totul în seama noastră și spațiul tău va arăta exact ca înainte! Fie că este vorba de spațiul personal sau un local, serviciile sunt aceleași.

Alege doar partea frumoasă a evenimentelor și lasă curățenia în seama noastră!

Deratizare, Dezinfecție, Dezinsecție

Curățenia completă înseamnă și igienizare. Serviciile de deratizare, dezinfecție și dezinsecție sunt necesare în orice unitate, de aceea noi colaborăm cu firme din toate domeniile:

Contactează-ne acum!

Dezvoltare imobiliară, construcții civile și mentenanță

Realizăm construcții civile, case la cheie și cartiere rezidențiale, iar lucrările sunt realizate după proiectul aprobat anterior de către client, folosind doar materiale premium. Ne-am propus să ne dezvoltăm pe piața imobiliară din România, așadar, în prima etapă am construit case într-o zonă exclusivistă, însă urmează și alte proiecte importante, blocuri și cartiere rezidențiale de lux.

Vă oferim servicii de consiliere, proiectare, construcție și finisare. Suntem alături de clienții noștri pe parcursul întregului proiect și ne dedicăm complet pentru a îndeplini cerințele și nevoile acestora.

Contactează-ne acum!

Proiectare, amengajare, grădini, spații verzi

Avem grijă în întregime de casa ta, de aceea atenția noastră este și pe amenajarea spațiului exterior. Ne dorim să îți ușurăm munca și să oferim un aspect plăcut grădinii tale. Principalele servicii oferite sunt:

Readu la viață grădina casei tale!

Mutare / Relocare
(mobilier sau mărfuri)

Vrei să te muți și ai nevoie de o echipă care să te ajute cu ambalarea, manevrarea și transportul obiectelor și al mobilierului? Echipa noastră te poate ajuta!

Contactează-ne pentru a te ajuta!

Organizare evenimente și consultanță HORECA

Dacă ai nevoie de ajutor specializat în organizarea unui eveniment important din viața ta, noi îți oferim servicii de consiliere pentru a planifica petrecerea perfectă.

Vom fi alături de tine în orice moment!

ro_RORomână